About Anita's Bakery

De liefde voor het bereiden van bijzondere cakes en taarten kreeg Anita Milton (1972, New York) al op jonge leeftijd met de paplepel ingegoten.

 

Als klein meisje keek ze in de keuken mee hoe haar Arubaanse moeder Nezzy en oma Granny Saitch, afkomstig van het tropische eiland St. Kitts, samen met veel plezier de meest fantastische taarten creeerden: grote en rijk gedecoreerde lekkernijen gemaakt volgens geheim familierecept. In deze bijzondere familie werd traditioneel elke gelegenheid aangegrepen om plezier te maken en hun taarten vormden een belangrijk onderdeel van die feestvreugde. Al snel werden de heerlijke cakes ook door anderen opgemerkt en de rest is geschiedenis; hun cakes en taarten werden een gigantisch succes.

 

Anita Milton zet met haar overheerlijke taarten en cakes de familietraditie voort. Anita's Bakery is een echte homemade bakery gespecialiseerd in Amerikaanse cheesecakes en andere heerlijke taarten en cakes. Anita's Bakery levert aan particulieren en bedrijven en is er voor iedereen die geniet van pure smaak.

 

Anita studeerde af aan de hogeschool Willem De Kooning Academy in Rotterdam met specialisatie in modevormgeving. Zij is als mode- en foodstylist werkzaam voor mode- en lifestyle magazines en werkte als interieurstylist o.a voor het RTL4 tv-programma In Holland staat een huis met Martijn Krabbe. Ze is fan van de Amerikaanse soulzangeres Anita Baker en een bewonderaar van haar neef Francois Geurds, topchef van restaurant FG.

 

Anita is getrouwd en is moeder van twee kinderen.

 


 

Artikel "Bakkers in bedrijf", februari 2015 (PDF)